Upside Down – un proiect romanesc care are nevoie de voi!

 

Daca te-ai gandit vreodata sa-ti schimbi comunitatea in bine, atunci ar trebui sa stii ca nu esti singur. Ca mai sunt oameni ca tine, sange tanar, dom’le! care vor sa-si lase amprenta asupra mediului in care traiesc. Si ar trebui sa stii ca proiectul de mai sus ii incurajeaza sa transforme intentiile lor bune in realitate.

Fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data cu probleme comunitatii din care face parte. De la cainii fara stapan la cersetori sau copii care se joaca pe terenuri periculoase, in lipsa unor terenuri de joaca adecvate. Cum ar fi daca i-ai putea ajuta pe unii dintre acestia?

Sunt o mana de oameni tineri, foarte tineri. Care isi propun sa aiba un impact pozitiv in societate si culmea! chiar au cum sa faca asta! Ei au avut o idee tare faina si participa cu ea la un concurs de afaceri sociale. Proiectul castigator va castiga 1500 euro pentru a-si implementa ideea.

Se numesc UpsideDown siisi propun sa recicleze anumite lucruri din deseuri precum hartia, tetrapack, cauciuc, plastic, sticla, lemnul ). Materia prima (cutii suc/lapte, camere de cauciuc, materiale textile rebut etc) pentru produsele pe care vor sa le realizeze(portofele, genti, agende, clipboard) vor proveni fie dintr-un sistem de colectare prin scoli/campus universitar (in cazul tetra-packului), fie de la fabrici (tetrapack, materiale textile rebut-care au un anumit defect si din aceasta cauza nu mai pot fi folosite pentru scopul initial) sau vulcanizari (in cazul cauciucului). Ei vor sa le transforme in accesorii sau obiecte vestimentare. Toate acestea oferind slujbe celor din medii defavorizate.

Sounds damn good to me!

Pentru a-i ajuta sa -si puna planul in practica nu trebuie decat sa-i votati aici, in side-bar-ul din dreapta, acolo unde scrie UpsideDown. Pe pagina gasiti si filmuletul lor de prezentare.

E atat de usor sa schimbi ceva! Acorda-le votul lor de incredere si hai sa vedem cum se schimba lucrurile in bine. For real!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *