Currently Reading

Care e cel mai exceptional portret pe care l-ai vazut vreodata?

Care sunt fotografiile care te-au impresionat atat de mult incat ti-au ramas in minte mult timp dupa ce le-ai vazut prima oara?

Eu am un singur raspuns la ambele intrebari. Vorbim astazi de Lee Jeffries, portretele sale si camerele foto pe care le doresti.

Putina istorie? Nascut si crescut in UK, Lee Jeffries era doar un alt fotograf sportiv prezent la meciurile de fotbal. Asta pana cand intalnirea cu o tanara fara casa, de la care fura o fotografie, ii schimba perceptia fotografica pentru totdeauna. Pentru ca din acel moment subiectii sai devin oamenii strazii. Adica cei fara casa, dar cu povesti. Cei fara accesorii, dar de o expresivitate hipnotizanta.

Cei pe care, in viata reala, nu-i privesti de doua ori, dar care nu te saturi in fotografiile lui Lee Jeffries.

Te intrebi atunci: unde se naste acea fascinatie, care transforma un fotograf obisnuit intr-unul legendar?

Tu ce obsesie fotografica ai? Ce aparat folosesti pentru a captura imagini care spun intr-adevar o poveste?

Pentru cei care vor sa se dedice pasiunii pentru fotografie, mai ales pentru portrete recomandate sunt camerele DSLR. De aceea am pentru voi o veste grozava: F64.ro vine weekendul acesta(10 si 11 decembrie) cu niste reduceri numai bune pentru impatimiti. Prin urmare, cadou de Craciun de la profesionistii in fotografie pentru pasionati.

Si cum vorbeam de portrete, recomandat pentru portrete este Nikon D5100. Produs la care cred ca va fi cea mai mare reducere in weekendul acesta. Pentru ca oricine are nevoie de o camera performanta pentru a face putina istorie…

Primul post din Duminica Fotografiei. Portia de dimineata. Ne reintalnim curand pentru pranz si cina.

[nggallery id=3]

Galerie foto de pe paranoias.org

 

 

Leave a Reply