Currently Reading

Nimic nu se compara cu doza aceea de adrenalina pe care n-ar trebui s-o simti.

E intotdeauna ultima tigara, care se dovedeste a fi atat de buna incat trebuie sa mai incerci inca una. Si apoi realizezi ca nu prea le-ai simtit pe primele doua si daca tot trebuie sa spui STOP atunci trebuie sa te bucuri din plin inainte; praznic inainte de inmormantare nu? Dar daca tot e petrecere, atunci ar face bine sa fie memorabilia asa ca hai sa fie un pachet intreg. E ultima oara.

In drumul dintre noi, cei de azi si noi, cei de maine, sunt o multime de ultime dati. Dar pentru cat avem noi nevoie doza initiala nu e niciodata de ajuns.

Spune-mi daca o ciocolata mancata pe ascuns are vreodata acelasi gust cu cea pe care nimeni nu ti-o interzice. Daca atunci cand bei ultimul pahar nu iei inghituri mai mici si nu le savurezi mai mult . Daca alcoolul nu te incalzeste intr-un altfel decat toate paharele de dinainte. Daca nu abia asteptai sa-ti spuna cineva sa te opresti ca sa poti sa te revolti si sa ceri inca un rand.

Ce doza inseamna supradoza?

E intotdeauna o slujba de inceput care nu ia decat patru ore. Dar vine cu un salariu si banii trebuie sa circule. Apoi trebuie sa vina mai multi. Apoi orele tale de lucru se dubleaza si timpul tau se injumatateste. Dar tu trebuie, pur si simplu trebuie sa cheltui, lucrurile pe care le poti atinge stau agatate in vitrine ca femeile ieftine pe autostrada.

Si sunetul muzicii trebuie sa fie intotdeauna mai tare, nu? Bass-ul trebuie sa duduie, boxele trebuie sa explodeze, mai tare, intotdeauna mai tare.

Nu e niciodata ultima noapte, nu? Dar iluzia unei ultime nopti face totul de zece ori mai bun. Fiecare miros se intensifica, fiecare atingere e memorabilia, fiecare schimb de priviri un pic salbatic. O despartire inseamna o noua impacare. Nu face bine nimanui, dar nu e niciodata de ajuns. Mai mult, intotdeauna mai mult.

Supradoza.

Adrenalina. In doze mari pana vibrezi. Uitarea de sine dupa zece episoade ale unui serial din care am promis sa vedem doar doua. Noaptea nedormita cand cartea din mainile noastre are intotdeauna un capitol care e ultimul. Numarul pe care il formam din nou si din nou.

Viteza masinii in cursa cu noi de la miezul noptii.

Ce doza inseamna supradoza?

 

Sursa poza: Cassey Brooks photography si weheartit.com

Leave a Reply